Fermentas LAFASE® FRUIT
Išgrynintas pektolizinis fermentinis preparatas, skirtas vaisiškiems, rožiniams ir apvaliems raudoniesiems vynams gaminti.
- Optimizuoja aromato pirmtakų išskyrimą, spalvos išskyrimą ir skatina švelnų granuliuotų junginių (šilko taninų) ekstrahavimą.
- Apribojamas šaltojo pirminės fermentacijos maceracijos (CPM) laikas.
- Padeda išgauti fenolinius junginius vandeninėje fazėje, maceracijos metu.
- Pagerina laisvo tekėjimo išeigą (vidutiniškai nuo 5 iki 15%), skaidrumą, presavimą ir filtruojamumą.
- Sumažina gamybos sąnaudas ir supaprastina bako valdymą.
- Vaisiškų, šviežių raudonųjų vynų gamyba.
Dozavimas: 4gr/100kg
5,19€
Be PVM: 5,19€
- Stock: Turime sandėlyje
- Prekės kodas: 409
- Svoris: 6.00g